Социални Мрежи
Категории
СЕРИИ ЗА КОСА

Solanie Professional Aloe - Ginkgo line

SOLANIE е модерна, професионална марка за работа в салони за красота и специализирана грижа у дома.  

Разработването на маркови продукти SOLANIE се основава на ефективни рецепти, професионални познания в областта на химия и козметология, както и на съвременна лаборатория. 
Всеки нов продукт е създаден с почти артистична страст, а богатите формули използват съставките от ново поколение, като патентованият TO® комплекс, фитохормоните или растителните стволови клетки. 
Всички козметични продукти подлежат на ограничителни тестове и тяхната ефективност се потвърждава от множество награди, близо 100 000 доволни потребители, които обичат козметиката SOLANIE.

Aloe - Ginkgo line е професионалната козметична серия с алое и гинко билоба. Алоето и японската гинко-билоба са съставки, които присъстват в козметиката от години, наслаждават се на популярност и се радват на тяхната ефективност.

Алое Вера с над 200 натурални съставки е изключително богат източник на витамини, протеини и минерали за всички видове кожа. Той е известен със своите овлажняващи, успокояващи, регенериращи, омекотяващи и подхранващи свойства.

Японската гинко-билоба е растение, богато на антиоксиданти, подобрява циркулацията в клетките на кожата, подпомага възстановяването и обновяването им. Укрепва кръвоносните съдове, поради което работи добре в грижата за кръвоносната система. Подобрява еластичността на кожата. Съдържа витамини С и Е, каротин, линолова киселина, гликозиди, полифеноли, ензими и фитостероли.

Основните предимства: 
- овлажняване 
- регенерация и хранене 
- укрепване на кръвоносните съдове 
- успокояващо, релаксиращо и лечебно 
- подобрява гъвкавостта.

Филтри
Дата (ново към старо)