Социални Мрежи
Категории
СЕРИИ ЗА КОСА

Selective OnCare Therapy Daily

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Линията ONcare DAILY (Selective Professional) предлага целенасочени решения за осигуряване на правилното ежедневно ниво на хидратация и хранене на косата, благодарение на комбинираното действие на глицерин, пантенол и витамини A, E и F. Козметиката предотвратява увреждането, причинено от сухота и дехидратация, възстановява оптималното ниво на хранителни вещества в структурата косата запазва естествената красота на косата.

 

Проблемът със сухотата в една или друга степен е присъщ на всеки тип коса, особено на дълга коса. Дори и при мазна коса, често съветите не получават необходимата защитна смазка. Освен това изсушаваме косата си със сешоар, щипци, намираме се в помещения с климатик и централно отопление, изложени сме на ниски температури през зимата и UV през лятото, използваме спрейове за коса, не се храним добре, пием малко вода ... Липсата на влага е основната причина за безжизнена, т.е. скучна и забележимо повредена коса. За да си осигурят здравина, блясък и послушание, косата се нуждае от поне 2 пъти повече влага от кожата.


РЕЗУЛТАТ:

  • ПРЕДОТВЪРЖДАВА щетите, причинени от сухота и дехидратация;
  • ПОСТАНОВЯВА оптималното ниво на витамини и минерали в косъма;
  • СПЕСТЯВА естествената красота на косата;
  • Осигурява правилна хидратация и хранене за ежедневна употреба.
ПАНТЕНОЛ (провитамин В5) - многофункционален витамин, който овлажнява, подхранва и кондиционира. Прониква в косата и осигурява влага, гъвкавост и здравина.
GLYCERINE - овлажнява и поддържа косата
ВИТАМИН А (ретинол) - незаменим за здрав растеж на косата. Отличен антиоксидант, който нормализира скоростта на регенерация на клетките. Стимулира синтеза на колаген в кожата и мастния метаболизъм в епидермалните клетки.
ВИТАМИН Е (токоферол) - подобрява кръвоснабдяването на фоликулите, което спомага за доставката на полезни елементи към корените на косата. Има противовъзпалителен ефект, ускорява зарастването на рани, неутрализира действието на UV лъчите.
Растителни масла (масло от жожоба) - има изразен хидратиращ, успокояващ и антиоксидантен ефект. Омега-3 и 6 са от съществено значение за правилното функциониране на капилярния метаболизъм.
Филтри
Дата (ново към старо)