Социални Мрежи
Категории
СЕРИИ ЗА КОСА

Alfaparf Yellow Silver

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Производител:

Новата серия Yellow Silver е перфектна за премахване на нежеланите жълто-оранжеви отенъци. Продуктите от серията са подходящи за студени, руси, бели и/или сиви ултра натуралнни и блестящи цветове! Студените цветове не са вече само мираж. 

YELLOW SILVER е серия продукти с пигмент, който ще премахне нежелания жълт нюанс на косата, като им даде мечтания, хладен цвят. Съдържащите се в състава плодове на Acai и ерича гарантират правилна грижа за косата и дълготраен нюанс.

 

Състав

  • Остри плодове
    Силно питателен, наситен лилав цвят, който неутрализира жълтите и оранжевите тонове дълбоко в косата.
  • Ерусалимска роза
    Тази уникална съставка често се използва у дома за противодействие на дима и неприятните миризми. Благодарение на защитните си свойства, той е незаменима съставка във формулата на SILVER, тъй като образува защитен слой, който предпазва цвета на косата от жълтия оттенък, причинен от замърсената външност. 

Начин на употреба: Нанесете шампоана върху мокра коса и масажирайте до пяна. Оставете пяната върху косата за 3-5 минути и след това изплакнете обилно. Използвайте веднъж или два пъти седмично. Нанесете балсам върху влажна коса. Оставете за 5-10 минути, след което изплакнете обилно. Използвайте като шампоан - веднъж или два пъти седмично.

Филтри
Дата (ново към старо)