Продукти за коса
Серии за коса
Съвети за грижа за къдрици и обем

Съвети за грижа за къдрици и обем

25 октомври 2019

Можете лесно да си направите маска сами.


Смесете малко намачкано авокадо с една супена лъжица кисело мляко и една лъжица масло от жожоба и масажирайте косата с получената смес. След един час отмийте маската изцяло. Косата ви веднага ще изглежда по-блестяща и гладка. В допълнение, трябва да си изработите собствена рутина за грижа за косата. След всяко измиване нанасяйте балсам и си почивайте от използването на сешоар колкото се може по-често.


Всичко, което ви е необходимо за здрава и красива коса се намира във вашата кухня. Ето предложение за две прости и лесни рецепти за маски, които ще възстановят косата, ще стимулират растежа и ще осигурят блясък.

прочети още

Решихме да ви разкрием една тайна, с помощта на която ще се радвате на жизнена, здрава и лъскава коса. Защото здравето на косата пряко зависи от здравето на скалпа. Ексфолирането може да ви помогне да се справите с редица проблеми на кожата на главата, като прекомерно омазняване, сух скалп или пърхот.

прочети още
Храни за здрава коса
12 ноември 2019

7 важни храни за по-дълга и здрава коса! Почти всяка женска мечта включва дълга, здрава и гъста коса. Козметиката и добрата хигиена помагат, но скалпът и косъмът се нуждаят и от храна. Нерядко, когато лишите тялото от някои съставки заради поредната си диета, това веднага дава отражение и на косата ви и тя изтънява и започва да пада. Ето кои са важните храни за да имате дълга, гъста и бляскава грива:

прочети още

Прическата е важна и за двата пола! Ако си мислите, че прическата не е важна за мъжете, много се лъжете. Много отдавна и за щастие, не са модерни подстригванията с машинка първи номер. Модната индустрия смело наложи дългите коси и дори аксесоарите по тях, които преминаха в игра с асиметрични дължини и нестандартни оформяния. И тъй като косата, независимо дали при мъж или при жена, има нужда от грижи, днес обръщаме внимание на силните половинки. За да избегнете лошите дни за прическата, трябва само да следвате три много прости правила, които ще променят всичко. Ето кои са те:

прочети още

Косата изглежда здрава само когато блести и има обем. Но често й липсват подхранване и еластичност, което я прави да изглежда изтощена и лишена от блясък

прочети още

С решение от 11.10.2018, Агенцията по вписванията вписа придобиването от страна на Спиди АД на 100% от капитала на „Рапидо Експрес Енд Лоджистикс“ ЕООД. Окончателната цена ще зависи от конкретните финансови резултати на „Рапидо“ и ще се изплаща за период от 30 месеца. Оценката се очаква да съответства на 4,5 до 5 пъти годишния нормализиран оперативен резултат (EBITDA) на „Рапидо Експрес Енд Лоджистикс“ ЕООД. Мениджърските екипи на „Рапидо“ и „Спиди“ ще продължат да управляват компанията през следващите три години. Тригодишният бизнес план на групата беше потвърден от основните акционери и ще има за цел да увеличи приходите с близо 50% до 2022 г.

прочети още
МАРКИ
30 октомври 2019

Нашите партньори

прочети още