Серии за коса

Серии за коса

виж продукти

МАРКИ

30 октомври 2019
 
 
 
         
                 
6 март 2020
-5 % от цените за всички продукти от марките Lisap,Revlon и Selective от 6 до 9 март

Нашето празнично предложение за 8 март, мили дами!

прочети още
4 декември 2019
Безплатна доставка за покупка над 60 лева до офис на Спиди

Емагазинче с безплатна доставка до офис на Спиди или Рапидо при покупка над 60 лева!

прочети още
12 ноември 2019
Маска за коса: С продукти от кухнята за здрава и лъскава коса

Всичко, което ви е необходимо за здрава и красива коса се намира във вашата кухня. Ето предложение за две прости и лесни рецепти за маски, които ще възстановят косата, ще стимулират растежа и ще осигурят блясък.

прочети още
12 ноември 2019
Ключът към красивата и здрава коса

Решихме да ви разкрием една тайна, с помощта на която ще се радвате на жизнена, здрава и лъскава коса. Защото здравето на косата пряко зависи от здравето на скалпа. Ексфолирането може да ви помогне да се справите с редица проблеми на кожата на главата, като прекомерно омазняване, сух скалп или пърхот.

прочети още
12 ноември 2019
Храни за здрава коса

7 важни храни за по-дълга и здрава коса! Почти всяка женска мечта включва дълга, здрава и гъста коса. Козметиката и добрата хигиена помагат, но скалпът и косъмът се нуждаят и от храна. Нерядко, когато лишите тялото от някои съставки заради поредната си диета, това веднага дава отражение и на косата ви и тя изтънява и започва да пада. Ето кои са важните храни за да имате дълга, гъста и бляскава грива:

прочети още
12 ноември 2019
За мъже: 3 съвета за красива коса

Прическата е важна и за двата пола! Ако си мислите, че прическата не е важна за мъжете, много се лъжете. Много отдавна и за щастие, не са модерни подстригванията с машинка първи номер. Модната индустрия смело наложи дългите коси и дори аксесоарите по тях, които преминаха в игра с асиметрични дължини и нестандартни оформяния. И тъй като косата, независимо дали при мъж или при жена, има нужда от грижи, днес обръщаме внимание на силните половинки. За да избегнете лошите дни за прическата, трябва само да следвате три много прости правила, които ще променят всичко. Ето кои са те:

прочети още
25 октомври 2019
Съвети за грижа за къдрици и обем

Не само тялото и лицето се нуждаят от хидратация; косата също има нужда от нея, иначе става суха и изтощена. Затова винаги трябва да адаптирате грижите за косата си към нейния тип. По принцип къдриците се нуждаят от повече хидратиращи липиди в сравнение с правата коса. Така че използвайте хидратираща маска за коса веднъж седмично.

прочети още
25 октомври 2019
Маска за коса за копринена, здрава коса

Косата изглежда здрава само когато блести и има обем. Но често й липсват подхранване и еластичност, което я прави да изглежда изтощена и лишена от блясък

прочети още
24 октомври 2019
Офисите на Спиди покриват и офисите на Рапидо

С решение от 11.10.2018, Агенцията по вписванията вписа придобиването от страна на Спиди АД на 100% от капитала на „Рапидо Експрес Енд Лоджистикс“ ЕООД. Окончателната цена ще зависи от конкретните финансови резултати на „Рапидо“ и ще се изплаща за период от 30 месеца. Оценката се очаква да съответства на 4,5 до 5 пъти годишния нормализиран оперативен резултат (EBITDA) на „Рапидо Експрес Енд Лоджистикс“ ЕООД. Мениджърските екипи на „Рапидо“ и „Спиди“ ще продължат да управляват компанията през следващите три години. Тригодишният бизнес план на групата беше потвърден от основните акционери и ще има за цел да увеличи приходите с близо 50% до 2022 г.

прочети още