Социални Мрежи
Категории
СЕРИИ ЗА КОСА

Често задавани въпроси (FAQ)

Как доставяме направени поръчки?

https://www.emagazinche.com/ доставя продуктите, поръчани от вас чрез куриерски фирми Рапидо/Спиди/DHL/Deutsche post и Еконт Експрес. Поръчката ви  може да бъде доставена до всяка точка в България - до адрес или до поискване в офис на куриера или АПС (Автоматична пощенска станция) на Спиди или Еконт(еконтомат). 

Колко е цената за доставка ?

• За поръчка над 50 лв. доставката на продуктите за България е БЕЗПЛАТНА .

• Дължимата сума за поръчката и куриерската услуга се заплаща на куриера, когато е избран платежен метод "НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ", извършващ доставката на адрес или при получаване в офиса. При заплащането се използва Пощенски паричен превод - ППП. Клиента получава фискален бон от куриера ( Рапидо/Спиди/Еконт) като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на закона за пощенските услуги. Клиента запазва фискалният документ, който замества касовата бележка в доказателство за извършеното плащане.

 

• Електронен магазин "Емагазинче" инкасира плащания в брой чрез услугата Пощенски паричен превод - ППП. Съгласно чл.3 от наредба Н-18 на НАП, по този начин вашата касова бележка ще бъде издадена от куриерската  фирма доставила поръчката.

 

• За да получите документ за покупката , моля, изискайте разпечатка за Пощенски паричен превод (ППП) от куриера. Съгласно чл.3 ал.1 от Наредба от ЗДДС и договор на НП с ППП с лицензиран пощенски оператор, сумите получаваме по банкова сметка на фирмата или в брой в обслужващия електронния магазин офис на куриера. 

Считано от 01.11.18 куриерска фирма Спиди  въвежда добавка за доставка на пратки до адрес в събота в допълнителен размер от 3 лв. Добавката ще се прилага само до адрес на получателя.

Доставката се извършва на следващия работен ден, след като потвърдите поръчката по телефон. 

Срока за обработка и доставка

Поръчките, направени до 12:00 часа се обработват в повечето случаи в същия ден, като най-често пристигат на следващия работен ден между 9:30 и 17:00 часа до адрес или до 10:00 часа в офис на избраната куриерска фирма.

В събота доставки се извършват до 13:00 часа до адрес, офисите на куриерите работят от 9:00 до 13:00 часа . Поръчките, направени след 12:00 часа се обработват на следващия работен ден. Всички заявки направени събота и неделя се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.  Максималният срок за изпълнение е 5 работни дни. Повече може да научите тук.

Връщане на закупен продукт

Ние предлагаме 14-дневна политика за връщане, които започват да текат, когато получите поръчката си. Пълната стойност на продукта се връща, с изключение на разходите за доставка. Всички стоки трябва да бъдат изпратени в неизползвано състояние и в оригинален ненарушен пакет, в рамките на 14 дни. След като артикулите бъдат върнати и получени от нас, ние ще ви върнем пълната стойност на вашите стоки след 5 дни. Цената на първоначалната доставка и обратната доставка не се възстановяват. За да върнете вашите продукти, моля, свържете се с нас на support@emagazinche.com

Работното време на електронен магазин Emagazinche

Магазинът приема обаждания на тел. 089 669 30 41 за поръчки, консултации и запитвания в интервала:

ПОНЕДЕЛНИК - СЪБОТА от 11:00 - 20:00

За поръчки и достъпен 24 часа

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас