Социални Мрежи
Категории
СЕРИИ ЗА КОСА

Новини

Месец на Lisap
1 юни 2020

Купи продукти от марката Lisap Milano над 60 лв. и грабни -5% отстъпка.

прочети още
Разплащане с дебитни и кредитни карти
20 май 2020

Използвай своята банкова карта за разплащане в Емагазинче

прочети още
Обслужване на поръчките направени през почивните дни около 24 май 2020 г.
18 май 2020

Приятели, във връзка с наближаването на най светлия български празник - "Денят на славянската писменост и българската просвета" доставките ще бъдат съобразени с работното време на Еконт Експрес, Спиди и Рапидо.

прочети още
14 дни топящи се цени за всичси стилизиращи продукти от SELECTIVE PROFESSIONAL
18 май 2020

- 5 % за всички стилизиращи продукти с марката SELECTIVE до края на м. Май

прочети още
-5 % от цените за всички продукти от марките Lisap,Revlon и Selective от 6 до 9 март
6 март 2020

Нашето празнично предложение за 8 март, мили дами!

прочети още
Безплатна доставка за покупка над 60 лева до офис на Спиди
4 декември 2019

Емагазинче с безплатна доставка до офис на Спиди или Рапидо при покупка над 60 лева!

прочети още
Маска за коса: С продукти от кухнята за здрава и лъскава коса
12 ноември 2019

Всичко, което ви е необходимо за здрава и красива коса се намира във вашата кухня. Ето предложение за две прости и лесни рецепти за маски, които ще възстановят косата, ще стимулират растежа и ще осигурят блясък.

прочети още
Ключът към красивата и здрава коса
12 ноември 2019

Решихме да ви разкрием една тайна, с помощта на която ще се радвате на жизнена, здрава и лъскава коса. Защото здравето на косата пряко зависи от здравето на скалпа. Ексфолирането може да ви помогне да се справите с редица проблеми на кожата на главата, като прекомерно омазняване, сух скалп или пърхот.

прочети още
Храни за здрава коса
12 ноември 2019

7 важни храни за по-дълга и здрава коса! Почти всяка женска мечта включва дълга, здрава и гъста коса. Козметиката и добрата хигиена помагат, но скалпът и косъмът се нуждаят и от храна. Нерядко, когато лишите тялото от някои съставки заради поредната си диета, това веднага дава отражение и на косата ви и тя изтънява и започва да пада. Ето кои са важните храни за да имате дълга, гъста и бляскава грива:

прочети още
За мъже: 3 съвета за красива коса
12 ноември 2019

Прическата е важна и за двата пола! Ако си мислите, че прическата не е важна за мъжете, много се лъжете. Много отдавна и за щастие, не са модерни подстригванията с машинка първи номер. Модната индустрия смело наложи дългите коси и дори аксесоарите по тях, които преминаха в игра с асиметрични дължини и нестандартни оформяния. И тъй като косата, независимо дали при мъж или при жена, има нужда от грижи, днес обръщаме внимание на силните половинки. За да избегнете лошите дни за прическата, трябва само да следвате три много прости правила, които ще променят всичко. Ето кои са те:

прочети още
Съвети за грижа за къдрици и обем
25 октомври 2019

Не само тялото и лицето се нуждаят от хидратация; косата също има нужда от нея, иначе става суха и изтощена. Затова винаги трябва да адаптирате грижите за косата си към нейния тип. По принцип къдриците се нуждаят от повече хидратиращи липиди в сравнение с правата коса. Така че използвайте хидратираща маска за коса веднъж седмично.

прочети още
Маска за коса за копринена, здрава коса
25 октомври 2019

Косата изглежда здрава само когато блести и има обем. Но често й липсват подхранване и еластичност, което я прави да изглежда изтощена и лишена от блясък

прочети още
Офисите на Спиди покриват и офисите на Рапидо
24 октомври 2019

С решение от 11.10.2018, Агенцията по вписванията вписа придобиването от страна на Спиди АД на 100% от капитала на „Рапидо Експрес Енд Лоджистикс“ ЕООД. Окончателната цена ще зависи от конкретните финансови резултати на „Рапидо“ и ще се изплаща за период от 30 месеца. Оценката се очаква да съответства на 4,5 до 5 пъти годишния нормализиран оперативен резултат (EBITDA) на „Рапидо Експрес Енд Лоджистикс“ ЕООД. Мениджърските екипи на „Рапидо“ и „Спиди“ ще продължат да управляват компанията през следващите три години. Тригодишният бизнес план на групата беше потвърден от основните акционери и ще има за цел да увеличи приходите с близо 50% до 2022 г.

прочети още
МАРКИ
30 октомври 2019

Нашите партньори

прочети още